Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

NOVINKY

arr3Novinka -Klokánkův dům!!!Nově do naší rodiny skákacích hradů přibyl Klokánkův dům! Má velké množství zábavních atrakcí! Již...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 120 Kč (5 EUR)
naše cena 220 Kč (9 EUR)
naše cena 440 Kč (18 EUR)

KONTAKTY

Oblečeno.cz
Náměstí 388
538 25 Nasavrky
tel: +420 724 033 758
info(a)obleceno.cz

Na Zásilkovnu

poštovné jen za 59 kč! 

 

 

 

Při nákupu nad 1 000 Kč

poštovné na Zásilkovnu ZDARMA!

 

 

 

 


Ochrana osobních údajů e-shopu WWW.OBLECENO.CZ

 

  1. Bc Renata Kostelecká, V Průhonech 383, 538 25 Nasavrky, IČO 06012426 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení

  • e-mailovou adresu

  • telefonní číslo

  • adresu/sídlo

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě
čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno BC. RENATOU kOSTELECKOU tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

    2. ČESKÁ POŠTA

    3. ZÁSILKOVNA

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adresE : INFO@OBLECENO.CZ

  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky WWW.OBLECENO.CZ užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

      • Základní funkčnosti webových stránek. 

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA,4

        7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

         

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Dne 25.5.2018 Bc. Renata Kostelecká



Zpracovatelské smlouvy

Zpracovatelská smlouva je dokument, který ustanovuje smluvní vztah s dalším subjektem, kterému poskytujeme osobní údaje našich zákazníků / návštěvníků za účelem zpracování osobních údajů.

Těmi jsou vlastník domény která nám zprostředkovává e-shop a jednotliví přepravci.

Všichni tito zpracovávají vaše osobní údaje čistě za účelem dodání vaší objednávky!

eshop-rychle.cz

česká pošta

Zásilkovna